Grzanki z Cebulowego Pola – Tartare – Smakuj każdym zmysłem
Przepis - Grzanki z Cebulowego Pola - Bonne Maman

10 minut

Łatwy

Składniki na jedną porcję:

  • serek Tartare Cebulowe Pole - 1 opakowanie,
  • bagietka,
  • mango,
  • pół czerwonej cebuli,
  • oliwa,
  • kolendra,
  • brązowy cukier.

Sposób przygotowania:

  1. Kromki bagietki opiecz w piekarniku.
  2. Pieczywo wyjmij z piekarnika i polej oliwą oraz posmaruj serkiem Tartare Cebulowe Pole.
  3. Przygotuj salsę z mango: owoc pokrój w kostkę, dodaj drobno pokrojoną czerwoną cebulę i wymieszaj z posiekaną natką kolendry i szczyptą brązowego cukru.
  4. Salsę nałóż na przygotowane wcześniej grzanki i udekoruj kolendrą.