Wiewiórka z Orzechowej Alei
Zobacz film


Orzechowa Aleja
Orzechy włoskie, laskowe i migdały. Wyobraź sobie połączenie aż 3 orzechowych nut w kremowym serku Tartare Orzechowa Aleja. Już wiesz, że będzie pysznie!
Składniki:
- Serek TARTARE Orzechowa Aleja
- 1 bułka ciabatta
- Kilka listków roszponki
- 2-4 plasterki szynki serrano
- 4 orzechy laskowe (3 łuskane i 1 w łupinie)
- Melon Cantaloupe
Sposób przygotowania
- 1 Łuskane orzechy grubo posiekaj i upraż na patelni bez dodatku tłuszczu.
- 2 Przekrój ciabattę wzdłuż na pół.
- 3 Posmaruj połówki bułki serkiem TARTARE Orzechowa Aleja.
- 4 Na kanapkach ułóż plasterki serrano i listki roszponki.
- 5 Kanapki posyp uprażonymi orzechami. Talerzyk ozdób Wiewiórką z Orzechowej Alei (zobacz wideoprzepis) i orzeszkiem w łupinie.