Wiewiórka z Orzechowej Alei – Tartare – Smakuj każdym zmysłem
Przepis - Wiewiórka z Orzechowej Alei - Bonne Maman

5 minut

Średni

Składniki na jedną porcję:

  • serek Tartare Orzechowa Aleja - 80 g,
  • bułka ciabatta,
  • kilka listków roszponki,
  • szynka serrano - 3 plasterki,
  • orzechy laskowe,
  • melon Cantaloupe.

Sposób przygotowania:

  1. Łuskane orzechy grubo posiekaj i upraż na patelni bez dodatku tłuszczu.
  2. Przekrój ciabattę wzdłuż na pół.
  3. Posmaruj połówki bułki serkiem Tartare Orzechowa Aleja.
  4. Na kanapkach ułóż plasterki serrano i listki roszponki.
  5. Kanapki posyp uprażonymi orzechami.
  6. Talerzyk ozdób Wiewiórką z Orzechowej Alei i orzeszkiem w łupinie.