5 minut
Łatwy
Składniki na jedną porcję:
- serek Tartare Orzechowa Aleja - 40 g,
- bułka razowa z pestkami słonecznika,
- szynka dojrzewająca - 3 plastry,
- pomidor malinowy - 3 plastry,
- czerwona cebula - kilka krążków,
- musztarda francuska - 2 łyżki,
- kapary - 1 łyżka,
- jajko na twardo,
- liść sałaty,
- masło,
- pieprz.
Sposób przygotowania:
- Bułkę przekrój wzdłuż i posmaruj obie połówki masłem.
- Na dolnej połowie ułóż plasterki szynki jeden na drugim, smarując każdy musztardą.
- Na szynce rozsmaruj serek Tartare Orzechowa Aleja.
- Na serku ułóż plastry pomidora i przykryj kaparami. Dopraw pieprzem.
- Dodaj krążki cebuli, plasterki jajka i sałatę.
- Przykryj całość górną połową bułki i serwuję gotowe!