Przepiórki w Łososiowej Zatoce


Łososiowa Zatoka
Czujesz? Tak intensywny zapach i głęboki smak uzyskaliśmy, dodając do kremowego serka Tartare Łososiowa Zatoka duże kawałki tej królewskiej ryby. Rozpłyniesz się z każdym kęsem.
Składniki:
- Serek TARTARE Łososiowa Zatoka
- 1 słoik dużych kaparów
- 12 jajek przepiórczych
- 1 opakowanie pumpernikiel party
- Kilka gałązek koperku
- Świeżo mielony pieprz
Sposób przygotowania
- 1 Jajka przepiórcze ugotuj na twardo, ostudź i obierz.
- 2 Pumpernikiel posmaruj serkiem TARTARE Łososiowa Zatoka.
- 3 Na każdą kanapeczkę połóż połowę jajka . Na górę dodaj po jednym kaparze oraz gałązce koperku.
- 4 Całość posyp świeżo zmielonym pieprzem.