Kanapka Orzechowa Aleja


Orzechowa Aleja
Orzechy włoskie, laskowe i migdały. Wyobraź sobie połączenie aż 3 orzechowych nut w kremowym serku Tartare Orzechowa Aleja. Już wiesz, że będzie pysznie!
Składniki:
- 3 łyżki serka TARTARE Orzechowa Aleja
- 1 bułka razowa ze słonecznikiem
- 3 plastry szynki dojrzewającej
- 3 plastry pomidora malinowego
- Kilka krążków czerwonej cebuli
- 1-2 łyżki musztardy francuskiej
- 1 łyżka kaparów
- 1 jajko (ugotowane na twardo)
- 1 liść sałaty karbowanej (np. lollo biondo lub lollo rosso)
- Pieprz, masło
Sposób przygotowania
- 1 Bułkę przekrój wzdłuż i posmaruj obie połówki masłem.
- 2 Na dolnej połowie ułóż plasterki szynki jeden na drugim, smarując każdy musztardą.
- 3 Na szynce rozsmaruj serek TARTARE Orzechowa Aleja.
- 4 Na serku ułóż plastry pomidora i przykryj kaparami. Dopraw pieprzem.
- 5 Dodaj krążki cebuli, plasterki jajka i sałatę.
- 6 Przykryj całość górną połową bułki i serwuję gotowe!