Łososiowa Zatoka Smaku
Zobacz film


Łososiowa Zatoka
Czujesz? Tak intensywny zapach i głęboki smak uzyskaliśmy, dodając do kremowego serka Tartare Łososiowa Zatoka duże kawałki tej królewskiej ryby. Rozpłyniesz się z każdym kęsem.
Składniki:
- Serek TARTARE Łososiowa Zatoka
- 1 Tortilla
- 3 plasterki mango
- 3 peperoni
- 4 plastry łososia
- 4 plastry ogórka
- garść kiełków fasoli mung
Sposób przygotowania
- 1 Ogórka umyj i wraz ze skórką pokrój w plastry.
- 2 Mango obierz ze skóry i pokrój w cienkie plastry.
- 3 Serek TARTARE rozsmaruj cienko na tortilli a następnie na jej brzegu ułóż plasterki mango, peperoni, plasterki ogórka, łososia i kiełki fasoli.
- 4 Zawiń do środka brzegi tortilli a następnie całość zwiń w rulon.
- 5 Przypiecz tortillę z każdej strony – dosłownie przez chwilę, na suchej i mocno rozgrzanej patelni.
- 6 Podawaj od razu.