Łososiowa Zatoka Smaku - Tartare - Smakuj każdym zmysłem
Przepis - Łososiowa Zatoka Smaku - Bonne Maman

10 minut

Łatwy

Składniki na jedną porcję:

  • serek Tartare Łososiowa Zatoka - 1 opakowanie,
  • tortilla,
  • mango - 3 plasterki,
  • pepperoni - 3 plasterki,
  • łosoś - 4 plasterki,
  • ogórek - 4 plasterki,
  • kiełki fasoli mung.

Sposób przygotowania:

  1. Ogórka umyj i wraz ze skórką pokrój w plastry.
  2. Mango obierz ze skóry i pokrój w cienkie plastry.
  3. Serek Tartare Łososiowa Zatoka rozsmaruj cienko na tortilli a następnie na jej brzegu ułóż plasterki mango, peperoni, plasterki ogórka, łososia i kiełki fasoli.
  4. Zawiń do środka brzegi tortilli a następnie całość zwiń w rulon.
  5. Przypiecz tortillę z każdej strony – dosłownie przez chwilę, na suchej i mocno rozgrzanej patelni. Podawaj od razu.