Tartinki z Łososiowej Zatoki
Zobacz film


Łososiowa Zatoka
Czujesz? Tak intensywny zapach i głęboki smak uzyskaliśmy, dodając do kremowego serka Tartare Łososiowa Zatoka duże kawałki tej królewskiej ryby. Rozpłyniesz się z każdym kęsem.
Składniki:
- 2 opakowania serka TARTARE Łososiowa Zatoka
- 5 kromek ciemnego chleba pełnoziarnistego
- 2 łyżki kaparów
- 1 pęczek koperku
- 6 plasterków łososia wędzonego na zimno
- Do dekoracji: czerwona papryka, 1 cukinia, 2 marchewki, bazylia
Sposób przygotowania
- 1 Z warzyw wytnij dekoracje kwiatowe.
- 2 Serek TARTARE Łososiowa Zatoka przełóż do tuby cukierniczej, wytnj z chleba kółka i wyciśnij na nie serek.
- 3 Ozdób różyczkami z plastrów łososia, kaparami i koperkiem.
- 4 Tak przygotowane tartinki umieść wśród kwiatów wykonanych z warzyw.