Kanapka z Orzechowej Alei – Tartare – Smakuj każdym zmysłem
Przepis - Kanapka z Orzechowej Alei - Bonne Maman

6 minut

Łatwy

Składniki na jedną porcję:

  • serek Tartare Orzechowa Aleja - 1 opakowanie,
  • półbagietka,
  • rukola,
  • prosciutto - 3 plasterki,
  • orzechy włoskie,
  • migdały.

Sposób przygotowania:

  1. Rukolę umyj i osusz.
  2. Płatki migdałów upraż na suchej patelni.
  3. Winogrona przekrój na pół.
  4. Półbagietkę przekrój wzdłuż na pół.
  5. Posmaruj obie połówki serkiem Tartare Orzechowa Aleja.
  6. Na spodniej połówce bagietki ułóż listki rukoli.
  7. Na rukoli ułóż plasterki szynki, a następnie połówki winogron.
  8. Na wierzch posyp prażone płatki migdałów oraz posiekane orzechy i przykryj drugą połową bagietki.