Roladki z Łososiowej Zatoki


Łososiowa Zatoka
Czujesz? Tak intensywny zapach i głęboki smak uzyskaliśmy, dodając do kremowego serka Tartare Łososiowa Zatoka duże kawałki tej królewskiej ryby. Rozpłyniesz się z każdym kęsem.
Składniki:
- Serek TARTARE Łososiowa Zatoka
- 1 cukinia
- 10 dag wędzonego łososia
- Kilka gałązek świeżej kolendry
- Pestki z ½ granatu
- Oliwa
- Pieprz
Sposób przygotowania
- 1 Cukinię umyj i pokrój wzdłuż na cienkie plastry. Każdy z nich nasmaruj oliwą i przesmaż z dwóch stron na patelni grillowej. Odsącz z nadmiaru tłuszczu papierowym ręcznikiem.
- 2 Każdy plasterek cukinii posmaruj serkiem TARTARE Łososiowa Zatoka.
- 3 Ułóż paseczki łososia, posyp świeżo mielonym pieprzem i świeżą kolendrą.
- 4 Zwiń cukinię w rulonik i zepnij wykałaczką.
- 5 Roladki z cukinii posyp pestkami granatu.