Tortilla z Cebulowego Pola


Cebulowe Pole
Co wyjdzie z połączenia wyraźnego smaku szalotki i delikatnego, puszystego serka? Przekonaj się - Tartare Cebulowe Pole to zaproszenie do smakowej uczty.
Składniki:
- Serek TARTARE Cebulowe Pole
- 4 tortille
- 1 cebula, pokrojona w półplasterki
- 2 pieczone buraki pokrojone w cienki plasterki
- 1 jabłko, pokrojone w cienkie półplasterki
- Pieprz
Sposób przygotowania
- 1 Tortillę posmaruj serkiem TARTARE Cebulowe Pole.
- 2 Na tortilli rozłóż buraki a następnie plasterki jabłka.
- 3 Rozłóż cebulę i posyp całość świeżo mielonym pieprzem.
- 4 Zroluj ciasno, zwiń w folię aluminiową i wstaw do lodówki na 20-30 minut.
- 5 Pokrój tortille w okrągłe plastry i podaj je na okrągłym talerzu ułożone w kształt ślimaka.